Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Wasser
- 200 g Weizen-Vollkornmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 35 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 111 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 36 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fermentierte Möhren
60h 30min
Fenchelzöpfe
3u.
Haselnussaufstrich
20 Min
Cashew-Aufstrich
32 Std.
Phönix-Brot (Aus Alt mach Neu)
3u.
Irisches Buttermilchbrot
45 Min
Zwiebel-Flammkuchen
1 Std.
Süße Pommes mit Mayo und Ketchup
40 Min
Dinkel-Mandel-Cookies
1 Std. 30 Min
4-Korn-Minis
45 Min
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55 Min
Saatenbrot
2h