Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Haltbarmachen von Sauerteig
- 200 g Sauerteig (siehe Tipp)
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oberländer
14h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10 min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Buttermilchbrot
18 Std.
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Wachauer Laberl
15h 20min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Kommissbrot
15h 30min