Apparaten en accessoires
Sauerteigpulver
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 10min
500 g
Ingrediënten
Haltbarmachen von Sauerteig
-
Sauerteig (siehe Tipp)200 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
7 g
Calorieën
1081 kJ /
258 kcal
Vetten
1 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Brot backen
70 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Gerstenbackmalz
50u. 50min
Bauernbrot
16u. 15min
Apfel-Weizensauerteig
48u. 20min
Roggensauerteig
96u. 20min
Buttermilchbrot
18u.
Oberländer
14u. 30min
Zwirbel-Graubrot
16u.
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16u. 40min
Kosaken-Doppelbrot
14u. 30min
Wachauer Laberl
15u. 20min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16u. 45min
Kommissbrot
15u. 30min