Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kochstück
- 125 g Milch
- 25 g Dinkelmehl Type 630 oder 700
Hauptteig
- 245 g Milch, kalt
- 500 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 10 g frische Hefe
-
70
g Rohrohrzucker
of 70 g brauner Zucker - 50 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 571 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Frühstückskipferl
17 Std. 15 Min
Süße Knöpfe
2 godz. 45 min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Müsliweckerl
15 godz. 30 min
Dinkelsemmerl
14 godz. 30 min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Knusperspitze
5 godz. 30 min
Milchbrötchen
4h
Rosinenbrötchen
2h 30min