Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Germteig
- 200 g Dinkel
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 10 g frische Germ
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser, kalt
- 2 TL Salz
Kräuterpaste
- 30 g gemischte Kräuter, frisch (Rosmarin, Thymian, Oregano, Salbei)
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Fertigstellung
- 100 g Kirschtomaten
- Dinkelmehl, für die Arbeitsfläche
- 3 EL Sonnenblumenkerne
- Wasser zum Besprühen
- etwas Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 940 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Mediterrane Baguettes
1h 30min
Paradeiser-Topfen-Wurzeln
1h 10min
Bärlauch-Franzbrötchen
2h 20min
Bier-Ähren
14 Std.
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2h
Dinkel-Bärlauchweckerl
1 Std. 50 Min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia mit Oliven
2 Std. 10 Min
Körner-Sonne mit Gemüse
1h 10min
Baguettes Rustica
15 godz.
Dinkel-Cracker
1h 40min
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1h 30min
Apfelmäuse
2h 30min