![Herbsttorte mit Orangencreme (glutenfrei) Herbsttorte mit Orangencreme (glutenfrei)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D94F3778-D9A8-43DB-B45E-53105DD4F2E9/Derivates/E84238D9-252E-4947-9346-3DD6A9263229.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buchweizenbiskuit
- Öl, zum Einfetten
- 70 g Walnüsse, halbiert
- 100 g Buchweizen
- 6 Eier
- 120 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 1 TL geriebene Orangenschale
Fruchtfülle
- 100 g Vollrohrzucker
- 2 EL Wasser
- 2 - 3 Äpfel
- 1 - 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Butter
- 40 g Schlagobers
- 6 Feigen, getrocknet, halbiert
- 1 Gelatineblatt
- 30 g Walnüsse, halbiert
Orangencreme
- 400 g Frischkäse, Doppelrahmstufe
- 250 g Mascarpone
- 90 g Feinkristallzucker
- 70 g Orangenlikör
- 140 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 10 Stück blaue Trauben, kernlos, zum Dekorieren
- 2 - 3 Stück frische Feigen, geviertelt, zum Dekorieren
- 5 - 6 Stück Physalis, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Quitten-Tarte
50 Min
Früchtekuchen-Torte
7 Std.
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2 Std. 10 Min
Mango-Physalis-Kuchen
1 Std. 20 Min
Mandelboden
1 Std. 45 Min
Apfelkuchen mit Schaum
1 Std. 15 Min
Himbeer-Joghurt- Schnitten
3h
Orangen-Möhren-Torte
2h
Mango-Möhren-Torte
2h 30min
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2h
Zitronen-Baiser-Torte
2 Std. 10 Min
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1 Std. 5 Min