Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 3 - 4 Äpfel, groß (z. B. Granny Smith)
- 220 g Vollrohrzucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 50 g Schlagobers
- ½ TL Zimt, gemahlen, etwas mehr zum Bestreuen
- 2 TL Vanillezucker
- 2 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 100 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Backpulver
- ½ TL grobes Meersalz
- ¼ TL Natron
- 180 g Buttermilch
- Sauerrahm zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronen-Baiser-Torte
2 Std. 10 Min
Aprikosen-Tarte
4 godz.
Apfelkuchen mit Schaum
1 godz. 15 min
Quiche mit Beerencreme
1h 40min
Orangenmarmeladen-Pie
2 godz.
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2 godz.
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Tarte Tatin
1 godz. 15 min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5h 40 min
Pflaumen-Birnen-Tarte
1 godz.
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Apfelkuchen satt
1h 30min