Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 145 g Milch, kalt
- 40 g Butter, in Stücken, kalt
- 1 TL Vollrohrzucker
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Salz
- 20 g frische Germ
- 1 Ei
- ½ TL Rosmarin, getrocknet
- 60 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1036 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Gebratene Polenta mit Letscho
55 Min
Sterzwurst (Polentarolle)
8h 45min
Brot-Puffer
30 Min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1u. 30min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Kartoffelblumen
1u. 30min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min
Erdäpfelfladenbrote
12 Std.
Fischlaibchen
30 Min
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1u. 30min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2u.
Portugiesische Croissants
1h 50min