Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dunkler Boden
- 250 g Weizenmehl, universal
- 150 g Feinkristallzucker
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 3 EL Kakaopulver, ungesüßt
- 1 Prise Salz
- 250 g Wasser
- 130 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Essig
Birnenkompott
- 500 g Birnen, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 60 g Birnensaft
- 60 g Feinkristallzucker
- 1 EL Vanillezucker
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL Rum
- ½ Zimtstange
Schokoladenpudding und Fertigstellung
- 500 g Mandeldrink
- 50 g Zartbitterschokolade (70 % Kakaoanteil), in Stücken
- 2 EL Zucker
- 1 EL Vanillezucker
- 1 EL Kakaopulver, ungesüßt
- 40 g Maisstärke
- 1 Prise Salz
- 2 TL Pistazien, gehackt
- 8 frische Minzeblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Veganes Lebkuchen-Trifle mit Kirschen
20min
Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
1sa 10 dk
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 min
Teigtascherl mit Spinatfülle und Basilikumpesto (vegan)
1h 40min
Himbeer-Pfirsich-Torte
4h
Espresso-Mandel-Veganisu
6h
Vegane Mandeltorte
9 godz. 30 min
Weiße Schokocreme mit Mangosauce (vegan)
2h 40min
Grießpudding mit Mango (vegan)
20min
Vegane Paprika-Tarte
2 Std.
Zupfkuchen
7h 10min
Vegane Donauwellen
4h 15min