Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Rohrzucker
- 100 g Kürbiskerne
- 100 g Rosinen
- 2 EL Rum
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
- 300 g Kürbisfleisch, entkernt und falls nötig geschält, in Stücken
- 50 g Wasser
-
70
g Sojadrink
of 70 g Reisdrink - 70 g neutrales Öl
- 500 g Dinkelmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 20 g frische Germ
- 1 TL Salz
- 1 Bio-Zitrone, Schale abgerieben
- 50 g Margarine vegan
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1340.9 kJ / 320.5 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 245 mg
Alternatieve recepten
Dotter-Mandel-Kekse (glutenfrei, laktosefrei)
40 min
Hirseaufstrich mit Apfel
30 min
Traubenstrudel mit Weinsauce (vegan)
1h 45 min
Süßer Kürbisstrudel mit Datteln
50 Min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 Min
Pfirsichtarte (vegan)
2 Std.
Nuss-Kokos-Schnitten (vegan)
1h 15min
Roggenfladenbrot
2h 10min
Zwetschkenkuchen (vegan)
1h
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 Min
Grünkernaufstrich
20 Min
Mohnschnecken (vegan)
1h 10 min