Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 70 g frische Bärlauchblätter, nach Geschmack
- 160 g Buchweizen
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 300 g Milch
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Ziegenfrischkäse (z. B. Chauvreaux)
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 200 g Zucchini, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- etwas Butterschmalz zum Braten
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
- 100 g Zuckererbsenschoten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2139 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1 Std. 20 Min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2h
Karotten-Bärlauchfrittata
30 min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Bärlauch-Schupfnudeln
1 Std. 20 Min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45 min