Traubenstrudel mit Weinsauce (vegan)

Traubenstrudel mit Weinsauce (vegan)

4.5 12 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 45min
8 Portionen

Ingrediënten

Strudelteig
  • Weizenmehl, glatt
    250 g
  • Rapsöl etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Wasser lauwarm
    130 g
  • Salz
    1 TL
  • Essig
    1 Spritzer
Fülle
  • Haselnüsse
    60 g
  • vegane Margarine in Stücken
    200 g
  • Semmelbrösel vegan
    150 g
  • Feinkristallzucker
    70 g
  • Vanillezucker
    1 TL
  • Zimt, gemahlen
    ½ TL
  • geriebene Zitronenschale
    1 TL
  • weiße Weintrauben kernlos
    800 g
  • Weizenmehl, glatt zum Bemehlen
Weinsauce
  • Weißwein
    250 g
  • Feinkristallzucker
    30 g
  • Vanillezucker
    1 EL
  • Cashewsahne, selbst gemacht (siehe Grundrezepte)
    120 g
  • Maisstärke
    20 g
  • Kurkuma, gemahlen
    1 Msp.
  • Limettensaft
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 2715 kJ / 648 kcal
Vetten 35 g
Vezels 3.9 g
Koolhydraten 71 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...