Erdäpfelkas mit Rettich

Erdäpfelkas mit Rettich

4.3 35 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Weißer Rettich in Stücken
    200 - 250 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
    3 Stängel
  • Salz
    2 ½ TL
  • Wasser
    500 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (ca. 2-3 cm)
    350 g
  • Sauerrahm
    125 g
  • Schlagobers
    35 g
  • Majoran, getrocknet
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Dekorieren
    ¼ TL
  • Essig
    1 TL
  • Kümmel, gemahlen
    1 Msp.
  • Bauernbrot
    4 - 6 Scheiben

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 5 g
Calorieën 797 kJ / 191 kcal
Vetten 6 g
Vezels 4.4 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...