Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 55 g natives Olivenöl extra
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 700 g gemischte frische Pilze (Steinpilze, Kräuterseitlinge, Eierschwammerl, Champignons)
- 1 rote Zwiebel
- 400 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 484 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Forellencreme
10 Min
B'soffene Kapuziner
1 Std.
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2u. 40min
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1 Std. 25 Min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 Min
Steirischer Rindfleischsalat
1 Std.
Forellencreme
15 Min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40 Min