Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 55 g natives Olivenöl extra
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 700 g gemischte frische Pilze (Steinpilze, Kräuterseitlinge, Eierschwammerl, Champignons)
- 1 rote Zwiebel
- 400 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 484 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Reh im Weißkohlmantel
1 godz. 35 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2ч. 40 мин.
Steirische Fischsulz
7 Std.
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Lila Erdäpfelmousseline
35min
Asiatische Krautrouladen auf Süßkartoffelpüree
1h 25 min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2 godz. 35 min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Champignon-Terrine
3 Std. 50 Min
Balsamico-Paradeiser
25min