Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
- 80 g Schlagobers
- 10 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 Min
Gebratene Polenta mit Letscho
55min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Smoky Aioli
15min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 Min
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 Min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 Min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1h 15min
Cremige Polenta
45 Min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 Min