Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
- 80 g Schlagobers
- 10 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2h 20min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 min
Elsässer Zwiebeltarte
1h 50 min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1h 40 min
Sauce Soubise
30 min
Polentasticks
1h 20 min
Erbsen-Minz-Stampf
30 min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min