Erdäpfel-Fisolen-Salat

Erdäpfel-Fisolen-Salat

4.7 117 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Wasser
    350 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken (2,5 cm)
    500 g
  • Fisolen, frisch
    500 g
    500 g Fisolen, TK
  • Bohnenkraut, getrocknet
    2 TL
  • Feta
    250 g
  • Cocktailtomaten
    300 g
  • natives Olivenöl extra
    20 g
  • Essig
    20 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Oregano, frisch Blättchen abgezupft
    4 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 17 g
Calorieën 1418 kJ / 338 kcal
Vetten 18 g
Vezels 10 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...