Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Haselnüsse
- 35 g Semmelbrösel
- 1 Msp. Cayennepfeffer
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Zwiebel (ca. 100-120 g), halbiert
- 600 g Paprika, gemischt (gelb und rot), in groben Stücken
- 100 g Paradeiser
- 100 g Wasser
- 1 EL Tomatenmark
- 2 EL Sonnenblumenöl
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Thymian, getrocknet
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 800 - 900 g Karfiol, in Röschen (4-5 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1261 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 18 g
Alternatieve recepten
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45 Min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 godz. 30 min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 Min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1h 20 min
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35 min
Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig
20 Min
Pilzragout mit Fisolen
1h
Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout
1h 5min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 Min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1 godz. 30 min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1h
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 Min