Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Weißkraut, ohne Strunk, in Stücken (3 cm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter
- ½ TL Kümmel, ganz
- 2 - 3 TL Zucker
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 30 g Tomatenmark
- 1 EL Weißwein
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 Spritzer Apfelessig
- 1 EL Weizenmehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 7587.5 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1219 mg
Alternatieve recepten
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Krautsuppe
55 min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Krautfleckerl
40min
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Krautsuppe mit Speck
40min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.
Letscho
40min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min