Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 - 400 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Stücken (ca. 1 cm x 1 cm)
- 1 Packung Sauerkraut, ca. 500 g, abgetropft und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 50 g Weizenmehl, universal
- 1 Ei
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 989 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 godz.
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 min
Brot-Puffer
30 min
Sauerkrauttaler
2h 20min
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1 Std. 40 Min
Sauerkraut-Kartoffel-Puffer
1 godz.
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1h 45min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1 godz. 30 min
Krautfleckerl aus dem Ofen
1 godz.