Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig

Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig

4.1 205 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Erdäpfel, speckig geschält, in Stücken (ca. 1 cm x 1 cm)
    350 - 400 g
  • Sauerkraut ca. 500 g, abgetropft und ausgedrückt (siehe Tipp)
    1 Packung
  • Weizenmehl, universal
    50 g
  • Ei
    1
  • Kümmel, ganz
    1 TL
  • Salz nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Öl zum Braten

Voeding per 1 Portion

Calorieën 236 kcal / 989 kJ
Eiwitten 7 g
Vetten 12 g
Koolhydraten 24 g
Vezels 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...