Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g frische Basilikumblätter
- 150 g veganer Sauerrahm (z.B. Crèmesse oder selbst gemacht)
- ¾ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 500 g Paradeiser, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl
- 40 g Mandeln, geschält
- 550 g Wasser
- 1 ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 godz. 10 min
Paradeiser-Rotwein- Suppe mit Mozzarella
55 min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1h 20min
Cashewkäse-Pralinen
2h 45min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1 godz.
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50min
Kürbismelange mit Kürbiskernöl (vegan)
30min
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min