![Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan) Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4763BDF3-49FE-411D-86E7-14029DEE79F6/Derivates/3E4EDB25-59D8-49FA-9177-85F3E4FFAE49.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g frische Basilikumblätter
- 150 g veganer Sauerrahm (z.B. Crèmesse oder selbst gemacht)
- ¾ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 500 g Paradeiser, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl
- 40 g Mandeln, geschält
- 550 g Wasser
- 1 ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 Std. 10 Min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1h 20min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Schokoladentarte (vegan)
9h 45min
Avocado-Erbsen-Hummus
30min
Kürbismelange mit Kürbiskernöl (vegan)
30min
Mandelsahne
5 menit
Chili con Soja
45min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30min
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45min
Cashewsahne
5 menit
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45min