Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan)

Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan)

4.6 87 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • frische Basilikumblätter
    30 g
  • veganer Sauerrahm (z.B. Crèmesse oder selbst gemacht)
    150 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Sonnenblumenöl
    1 EL
  • Paradeiser in Stücken
    500 g
  • getrocknete Tomaten in Öl
    50 g
  • Mandel, geschält
    40 g
  • Wasser
    550 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 1030 kJ / 246 kcal
Vetten 20 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...