Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 180 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 150 g frischer Babyspinat
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 160 g Butter, weich
- Öl zum Einfetten
- 200 g Weizenmehl, griffig
- 50 g Weichweizengrieß
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2386 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1h 30min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1h
Steinpilzschmarrn mit Paradeisersauce
45 min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3h
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 godz. 45 min
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50min
Erdäpfel-Gnocchi
1 Std. 50 Min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1h 40min