Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 180 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 150 g frischer Babyspinat
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 160 g Butter, weich
- Öl zum Einfetten
- 200 g Weizenmehl, griffig
- 50 g Weichweizengrieß
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2386 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1h 25min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1u.
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1u. 40min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1u. 45min
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1u. 40min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1u. 30min
Kartoffelstrudel
1u. 30min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1u. 20min
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50 Min
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1u. 30min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 Min