Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ TL schwarze Pfefferkörner
- ¼ TL Koriandersamen
- ¼ TL braune (bzw. schwarze) Senfkörner
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 2 Gewürznelken
- 1 Sternanis
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Kardamomkapseln
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 120 g Schalotten, halbiert
- 20 g Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 2 EL Tomatenmark
- 700 g Marillen, entkernt und halbiert
-
200
g Fleischparadeiser, entkernt und geviertelt
of 200 g stückige Paradeiser, aus der Dose - 50 g Apfelessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayennepfeffer
- 100 g Gelierzucker 2:1
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 170 kJ / 41 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Orangen-Ingwer-Ketchup
30 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Pfirsich-Chutney
40min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 godz.
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Süßer Marillensenf
55min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 Std.
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Zucchini-Relish
35min
Zwetschgen-Chutney
50min
Birnen-Senf
30 min
Birnen-Chutney
50min