Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- etwas Butter zum Einfetten
- 75 g Vollrohrzucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 400 g Marillen
- 45 g Mandeln, geschält
- 2 - 3 TL Rosenwasser
- 1 TL Vanillezucker
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 250 g Schlagobers
- 100 g Weizenmehl, universal
- etwas Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1520 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Gewürz-Gugelhupf mit Walnüssen und Cranberrys
1 Std. 30 Min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4u. 50min
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3 Std.
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2h 10min
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2h
Nusstarte mit Aprikosen
1 Std.
Aprikosen-Crumble
45min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45min
Quitten-Tarte-Tatin
2h
Zitronentarte
4h