Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 6 Eier (Größe M)
- ½ TL Salz
- 75 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 75 g frische Bärlauchblätter, grob gehackt
- 75 g Blattspinat, TK, angetaut
- 90 g Sauerrahm
- 225 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- 3 Stängel frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 150 g Feta, in Stücken (ca. 2 cm)
- 1 EL Pinienkerne, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Bärlauch-Scones
35 min
Karotten-Bärlauchfrittata
30min
Zucchinitarte
45min
Zucchinikuchen
1h
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40min
Bärlauch-Quiche
1h 30min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45min
Bärlauch-Tortilla
1h
Kürbisquiche
2h 5min