Apparaten en accessoires
Reiskuchen mit Apfel-Preiselbeer-Kompott
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
12 Stücke
Ingrediënten
Preiselbeer-Kompott
-
Wild-Preiselbeeren (400 g)1 Glas
-
Maisstärke10 g
-
Wasser40 g
-
Apfel ungeschält, in dünnen Scheiben1
Reiskuchen
-
Zucker60 g
-
Milch500 g
-
Safran (0,1 g)1 Dose
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Milchreis120 g
-
Butter zum Einfetten
-
Eier getrennt2
-
Salz1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
3 g
Calorieën
717 kJ /
171 kcal
Vetten
3 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfrei
62 recepten
Duitsland
Duitsland
Glutenfrei
61 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Kokos-Orangen-Muffins
45min
Apfelkuchen mit Kürbiskernen
1u. 25min
Zitronen-Gugelhupf
1u. 15min
Mandel-Honig-Grieß-Kuchen
1u.
Bananen-Erdnuss-Cookies
1u. 40min
Reis-Mischbrot
1u. 45min
Reis-Stärke-Brot
1u. 15min
Mais-Buchweizen-Brot
1u. 30min
Amaranth-Knäckebrot
50min
Mais-Muffins
50min
Aprikosen-Muffins
45min
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1u. 5min