Reiskuchen mit Apfel-Preiselbeer-Kompott
TM6 TM5

Reiskuchen mit Apfel-Preiselbeer-Kompott

3.2 (29 beoordelingen)

Ingrediënten

Preiselbeer-Kompott

  • 1 Glas Wild-Preiselbeeren (400 g)
  • 10 g Maisstärke
  • 40 g Wasser
  • 1 Apfel, ungeschält, in dünnen Scheiben

Reiskuchen

  • 60 g Zucker
  • 500 g Milch
  • 1 Dose Safran (0,1 g)
  • 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
  • 120 g Milchreis
  • Butter zum Einfetten
  • 2 Eier, getrennt
  • 1 Prise Salz

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
717 kJ / 171 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
32 g
Vetten
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten