Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 60 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Kamut
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 5 - 6 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 30 g natives Olivenöl
-
200
g Eiertomaten, Typ San Marzano, entkernt, in Stücken
of 200 g stückige Tomaten aus der Dose - ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Mehl zum Bearbeiten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 405 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza Margherita
1h 45 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17h 15 min
Fleischbällchen im Reismantel
2 Std.
Scharfe Nachos
45 Min
Frühlingspizza Toni M.
6 Std. 40 Min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45 min
Pizza Capricciosa
1h 40 min
Roggenpizza mit Tomaten-Paprika-Sauce
1h 40 min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40 min