Dille und Feta Fladenbrot

Dille und Feta Fladenbrot

4.5 35 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 Stück

Ingrediënten

  • frische Dille Spitzen abgezupft
    20 g
  • Trockengerm (8 g)
    2 TL
  • Wasser
    150 g
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
    350 g
  • Feta in Stücken
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 9 g
Calorieën 1491 kJ / 356 kcal
Vetten 20 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...