Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g frische Dille, Spitzen abgezupft
- 2 TL Trockengerm (8 g)
- 150 g Wasser
- 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Feta, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min
Türkisches Fladenbrot
2 Std. 10 Min
Bunny Chow (Brot mit Lammcurryfüllung)
3h
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Erdäpfelfladenbrote
12h
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45 min
Mini-Fladenbrote
2h 20min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Roggenfladenbrot
2 Std. 10 Min
Tortano mit Schinken und Taleggio
2h 15min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30min