Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g frische Dille, Spitzen abgezupft
- 2 TL Trockengerm (8 g)
- 150 g Wasser
- 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Feta, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Türkisches Fladenbrot
2h 10min
Mini-Fladenbrote
2 godz. 20 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Libanesisches Fladenbrot
3 godz. 20 min
Kidneybohnen-Aufstrich
10min
Roggenfladenbrot
2h 10min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Fougasse mit Käse
2 Std. 35 Min
Erdäpfelfladenbrote
12h
Käsetaschen
45min
Kräuterbutter-Fladenbrote
35 min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30min