Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Mozzarella, in Scheiben
- 120 g Wasser
- 270 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 80 g Ricotta
- 70 g Gorgonzola, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4852 kJ / 1158 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 65 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Käsekartoffeln vom Backblech
1h 20min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Knoblauchbaguettes
2 godz.
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Dille und Feta Fladenbrot
1h 20min
Kräuterbutter-Fladenbrote
35 min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1h 40min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min