Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 70 g Wasser, kalt, evtl. mit Eiswürfeln kühlen
- ½ TL Salz
Belag
- 4 Knoblauchzehen
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 2 EL Rosmarinnadeln
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 150 g Schmand
- 2 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Champignon-Terrine
3 Std. 50 Min
Pizza auf ligurische Art
1hod. 50min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 Min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 Min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 Std. 5 Min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.
Dille und Feta Fladenbrot
1h 20min
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Paprika-Feta-Tarte
1 Std.
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2 Std. 20 Min