Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 70 g Wasser, kalt, evtl. mit Eiswürfeln kühlen
- ½ TL Salz
Belag
- 4 Knoblauchzehen
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 2 EL Rosmarinnadeln
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 150 g Schmand
- 2 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 Std.
Kartoffel-Yufka-Rollen
2h
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Tomatenfladen mit Oliven
2h 15min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Spinat-Pistazien-Flans
35 Min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Spinat-Schafskäse-Turm
1 godz. 10 min
Veggie-Rolls
45min
Weiße Pizza mit Rucola
1h 35 min
Saftige Thunfischmuffins
50 Min