Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Himbeeren, frisch, oder TK, aufgetaut
- 1 Päckchen Gelierzucker zum Kaltanrühren, z.B. Gelier Zauber von Diamant, (185 g)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 4476 kJ / 1058 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 213 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 16.5 g
Alternatieve recepten
Tropic-Konfitüre
25min
Himbeer-Kokos-Aufstrich
10min
Pina-Colada-Konfitüre
30min
Kiwi-Kokos-Konfitüre
15 Min
Himbeer-Avocado-Konfitüre
30min
Melonenkonfitüre
30min
Weihnachtlicher Schokoaufstrich
30min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40min
Erdbeer-Melonen-Konfitüre
25min
Waldbeer-Prosecco-Konfitüre
25min
Bratapfelkonfitüre
1h 30min
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25min