Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 50 g Schlagobers
- 150 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Türkisches Fladenbrot
2 godz. 10 min
Orient-Fladenbrote
1h
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Ciabattabrötchen
1h 40min
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4h 45min
Nuss-Honig-Schoko-Aufstrich
10min
Fenchelzöpfe
3h
Buchweizen-Knabberstangen
2h
Dille und Feta Fladenbrot
1 godz. 20 min
Roggenfladenbrot
2 godz. 10 min
Würziges Fladenbrot
1h 40min
Ajvar
1h