Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 250 g Ricotta
- 40 g Zucker
- 1 Tropfen Bittermandelaroma
- 30 g Haselnusskrokant
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 385 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Apfelstrudelcreme
25 Min
Kokosbutter
5 Min
Brioche
2h
Schoko-Sahne-Milchreis
50 Min
Marzipan-Milchreis
50 Min
Ananas-Kokos-Pudding
2h
Weingugelhupf "bsoffene Liesl"
5 Std. 40 Min
Mocca-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Mandelpudding mit Rosenwasser
1 Std. 20 Min
Marzipan-Pudding
2 Std. 20 Min
Schokoladen-Milchreis
1 Std.
Kirsch-Marzipan-Gugelhupf aus dem Varoma
1h 30min