Apparaten en accessoires
Gratinierte Kirschen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten
-
400 g Weichselkompott, abgetropftKirschen entkernt, halbiert400 g
-
Rum1 EL
-
Staubzucker etwas mehr zum Bestreuen2 EL
-
Eier getrennt3
-
Salz1 Prise
-
Wasser lauwarm1 EL
-
Vanillezucker1 EL
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Topfen250 g
-
Maisstärke2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
623 kJ /
148 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Desserts
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1u. 30min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1u. 15min
Erdbeermousse
4u. 15min
Zitronensoufflé
45min
Himbeerwolke
2u. 10min
Marillen-Mascarpone-Eis
3u. 35min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1u. 50min
Walnusssoufflé
1u. 15min
Limetten-Ingwer-Mousse
8u. 20min
Orangensoufflé
50min
Caipirinha-Creme
3u. 30min
Beerenmousse
5u.