Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Birnenkompott
- 150 g Weißwein
- 70 g Zucker
- 1 Vanilleschote, längs aufgeschnitten
- 1 Zimtstange
- 1 Zitrone
- 2 Birnen, geschält (ca. 300 g), in mundgerechten Stücken
Soufflé
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
- 60 g Zucker und mehr zum Ausstreuen
- 160 g Spekulatius
- 80 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 1 EL Mehl
- ¾ TL Backpulver
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Gefüllte Schokoladeneier auf Erdbeer-Vanille-Ragout
4h 30min
Lebkuchenparfait
8 godz. 15 min
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12h
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Birnen-Parfait
6 godz.
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 godz.
Apfelstrudeleis
15min
Schoko-Minz-Panna cotta mit Erdbeeren
5h
Bananen-Schoko-Cheesecakes im Glas
3h 30min
Lebkuchen-Tiramisu
2 Std. 15 Min
Lebkuchenmousse
1h 15min