Apparaten en accessoires
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
6 Portionen
Ingrediënten
Spongecake
-
Eier (Größe M)3
-
Zucker60 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Salz1 Prise
-
Weizenmehl, universal60 g
-
Maisstärke10 g
Milchcreme
-
Vollmilch250 g
-
Zucker50 g
-
Maisstärke35 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt250 g
Fertigstellung
-
Zucker50 g
-
Pistazien, gehackt50 g
-
Kaffee, aufgebrüht150 g
-
Rum (optioneel)1 TL
-
Zitronenschalenzesten2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1835 kJ /
438 kcal
Vetten
24 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Desserts
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Joghurt-Kokos-Creme
20min
Marillen-Mascarpone-Eis
3u. 35min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1u. 50min
Kürbiskernparfait
5u. 45min
Birnen-Parfait
6u.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10u.
Eierlikörmousse
8u. 30min
Cappuccino-Traum
3u. 30min
Panna Cotta al caffè
5u.
Mocca-Panna-Cotta
4u. 15min
Walnusssoufflé
1u. 15min
Caipirinha-Creme
3u. 30min