Roggenfladenbrot

Roggenfladenbrot

4.3 18 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
8 Stück

Ingrediënten

  • Haferflocken
    70 g
  • Wasser
    500 g
  • frische Germ zerbröselt
    20 g
    2 TL Trockengerm, (8 g)
  • Honig
    2 EL
  • Sonnenblumenöl etwas mehr für die Hände
    100 g
  • Roggenmehl
    200 g
  • Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen
    380 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Fenchelsamen, ganz (optioneel) nach Geschmack
    ½ - 1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 9 g
Calorieën 1738 kJ / 415 kcal
Vetten 14 g
Vezels 4.8 g
Koolhydraten 61 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...