Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorteig
- 100 g Weizenmehl Type 550
-
⅓
Würfel Hefe (15 g)
of ½ Pck. Trockenhefe - 50 g Wasser
Teig und Fertigstellung
- 220 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl Type 405 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 80 g Haselnüsse
- 60 g Zucker
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- 3 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 50 g Kirschlikör Maraschino
- 2 - 3 EL Puderzucker
- 70 g Honig zum Servieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Krapfen | Powidl | Mohn | Malz
6 Std. 15 Min
Geröstete Safranmandeln
1h 30 min
Traubenkuchen mit Olivenöl
1h 40 min
Erdbeer-Buttermilch-Dreiecke
1h 25min
Glückskuchen
2 Std. 10 Min
Aprikosengugelhupf
2 godz.
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1h 30 min
Apfel-Striezel
2h 20min
Kuchen-Kugerl
2h 20min
Mohngugelhupf mit Zitronenguss
1h 40 min
Quarkstrudel mit Kirschen
2h 15 min