Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- Butter zum Einfetten
- 200 g Mandeln
- 30 g Buchweizen
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Eier
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 ½ TL Backpulver
- 70 g Maismehl
Schokoladen-Sahne-Creme
- 6 Blätter Gelatine, weiß
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 150 g weiße Schokolade, in Stücken
- 80 g Wasser
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Dosen Mango (Abtropfgew. à 250 g), abgetropft, Saft aufgefangen
Fruchtspiegel und Fertigstellung
- 2 Pck. Tortenguss, weiß
- 40 g Zitronensaft
- 50 g Zucker
- 2 EL Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1036 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Haselnuss-Baiser-Torte mit Bananen-Karamell-Füllung
3h 15 min
Erdbeer-Zitronen-Torte
5h
Tropische Orangentorte
2u. 40min
Kokos-Guglhupf
1h 15 min
Orangen-Möhren-Torte
2h
Kloster-Cremetorte
12h
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7 Std. 15 Min
Rhabarber-Vanille-Torte
4 Std. 40 Min
Orangen-Schokoladen-Torte
3h 40min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Quark-Sahne-Blaubeer-Torte
6h 30min
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4h 45min