Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g gemischte, frische Kräuter (z. B. Rosmarin, Oregano, Thymian, Majoran, Basilikum, Salbei), Nadeln und Blättchen abgezupft
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- Olivenöl, zum Einfetten
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 200 g Hartweizengrieß (z. B. feiner Nudelgrieß)
- 20 g frische Germ (siehe Tipp)
- 290 g Mineralwasser mit Kohlensäure, kalt
- 20 - 30 schwarze Oliven, entkernt (ca. 120 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1927 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Ciabatta
17u.
Kräuterbrotkranz
4 Std. 30 Min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50 Min
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2h
Wurzelbrote, gefüllt
23u.
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3 Std.
Bohnendip mit Chiliöl
45min
Olivenring
3 Std.
Brot Venezia
17u. 10min
Baguettes
15 Std.
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min