Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g gemischte, frische Kräuter (z. B. Rosmarin, Oregano, Thymian, Majoran, Basilikum, Salbei), Nadeln und Blättchen abgezupft
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- Olivenöl, zum Einfetten
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 200 g Hartweizengrieß (z. B. feiner Nudelgrieß)
- 20 g frische Germ (siehe Tipp)
- 290 g Mineralwasser mit Kohlensäure, kalt
- 20 - 30 schwarze Oliven, entkernt (ca. 120 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1927 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1h 45 min
Eierschwammerl-Empanadas
1h 45 min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17u. 15min
Pitabrote
2 Std.
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1h 25 min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1h 20min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 Std. 50 Min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Olivenring
3h
Granita Siciliana
3h 20min
Bánh-Mi-Burger mit Möhrenstiften
1h
Focacce mit Oliven
2 Std.