![Fruchtige Zitronentarte mit Baisertupfen Fruchtige Zitronentarte mit Baisertupfen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/89c91b7d-1b62-4b12-8d44-8b266e7c4510/Derivates/690c4d5e-630b-442b-bcef-2829616de4f6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung
- 6 Eier (Größe M)
Süßer Mürbteig
- 50 g Mandeln
- 220 g Weizenmehl, glatt
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
Zitronenfülle
- 4 - 5 Bio-Zitronen
- 110 g Zucker
- 2 Eier
- 20 g Weizenmehl, glatt
- 20 g Maisstärke
- 1 Prise Salz
- 250 g Schlagobers
Baiserhaube
- 220 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 150 - 200 g Himbeeren, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Marillen Curd-Tartelettes
1h 30min
Lemon Curd-Tartelettes
2h
Zitronen-Baiser-Tarte
2h 30min
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1h 20min
Zitronen-Baiser-Torte
2 godz. 10 min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10h 50 min
Schokoladen-Gateaux mit gebeizten Bananen
6 godz. 20 min
Kürbiskernparfait
5h 45 min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6 godz. 20 min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9h
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7h