Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 260 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 5 g frische Hefe (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Olivenöl zum Einfetten
- Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3708 kJ / 935 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 183 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Weißbrot
15 Std.
Schweizer Rustico
25h 20min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Baguettes Rustica
15 Std.
Kaisersemmeln
15u. 45min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Bauernbrot
16u. 15min
Brot Venezia
17u. 10min
Baguettes
15 Std.