Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 325 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes Rustica
15 Std.
Baguettes parisiennes
15u. 30min
Ciabatta
17 Std.
Wurzelbrote, gefüllt
23hod.
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Fougasse
14 Std. 30 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 godz. 10 min
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Apfel-Weizensauerteig
48u. 20min
Bauernbrot
16h 15 min