Schweizer Bauernbrot

Schweizer Bauernbrot

4.8 586 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 7u.
16 Scheiben

Ingrediënten

Quellstück
  • Paniermehl (siehe Tipp)
    25 g
  • Wasser
    50 g
Hauptteig
  • Wasser kalt
    200 g
  • Bier kalt
    250 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
    200 g
  • Weizenmehl Type 1050
    500 g
  • Salz (10-12 g)
    3 TL
  • rustikales Brotgewürz (optioneel)
    2 TL
  • Öl zum Einfetten

Voeding per 1 Scheibe

Calorieën 142 kcal / 595 kJ
Eiwitten 5 g
Vetten 1 g
Koolhydraten 27 g
Vezels 2.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...