Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quellstück
- 25 g Paniermehl (siehe Tipp)
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 200 g Wasser, kalt
- 250 g Bier, kalt
- 10 g frische Hefe
- 200 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Weizenmehl Type 1050
- 3 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL rustikales Brotgewürz (optioneel)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzbrot
16h 30min
Kommissbrot
15h 30min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Buttermilchbrot
18 Std.
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Oberländer
14h 30 min
Bauernbrot
2 godz. 20 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30 min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Bergisches Urbrot
17h
Wachauer Laberl
15h 20 min