Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quellstück
- 25 g Paniermehl (siehe Tipp)
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 200 g Wasser, kalt
- 250 g Bier, kalt
- 10 g frische Hefe
- 200 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Weizenmehl Type 1050
- 3 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL rustikales Brotgewürz (optioneel)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Bergisches Urbrot
17h
Bauernbrot
2u. 20min
Dunkles Landbrot
4h
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10 min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Bauernbrot
16h 15 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18 godz.