Apparaten en accessoires
Amarena-Kirschen
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u.
6 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Kirschen fest, dunkelrot, entsteint800 g
-
Zucker300 g
-
Gelierzucker 2:1150 g
-
Zitronensaft30 g
-
Mandellikör50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
1 g
Calorieën
1757 kJ /
419 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
96 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Johannisbeergelee
25 min
Bellini-Konfitüre
40 min
Kirsch-Sirup
1 h 20 min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 min
Mandarinen-Gelee
30 min
Mirabellen-Konfitüre
20 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Kirschkonfitüre
25 min
Brombeergelee
1 h
Pflaumensirup
25 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Birnenkonfitüre
20 min