Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 1000 g Kirschen, entsteint
- 1 TL neutrales Pflanzenfett, z.B. Kokosöl
- 500 g Gelierzucker 3:1
- 25 g Kirschwasser
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2343 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 111 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 min
Bellini-Konfitüre
40min
Himbeer-Rosen-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Mirabellen-Konfitüre
20min
Heidelbeer-Honig-Konfitüre
1 godz.
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Kirschkonfitüre
25 min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min