Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 1000 g Kirschen, entsteint
- 1 TL neutrales Pflanzenfett, z.B. Kokosöl
- 500 g Gelierzucker 3:1
- 25 g Kirschwasser
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2343 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 111 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirschkonfitüre
25min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30min
Bellini-Konfitüre
40min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1 godz. 10 min
Mandarinen-Gelee
30min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 godz. 30 min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30min
Weintrauben-Konfitüre
30min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20min