Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g Äpfel, säuerlich (z. B. Elstar oder Wellant), mit Kernen, in Stücken (3 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 30 g Calvados
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 102 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeergelee
25min
Waldfrucht-Gelee
35min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Apfelgelee
5 Std. 30 Min
Apfelmus auf Vorrat
35min
Erdbeer-Konfitüre
1 godz. 10 min
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35min
Mandarinen-Gelee
30min
Kiba-Gelee
25min
Weintrauben-Konfitüre
30min
Quittengelee
12 Std.
Brombeergelee
1 godz.