Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Mandarinensaft, frisch gepresst
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 30 g Vanillelikör (z. B. Licor 43)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1725 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeergelee
25min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Kiba-Gelee
25min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35min
Erdbeer-Gelee
1h
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Waldfrucht-Gelee
35min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min