Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Kirschnektar
- 450 g Bananennektar
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 Pck. Zitronensäure (5 g)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2659 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 154 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Johannisbeergelee
25min
Tomatenkonfitüre
20 min
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4h
Bellini-Konfitüre
40 min
Apfelgelee
5 Std. 30 Min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 min
Erdbeer-Gelee
1 Std.
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20 min
Waldfrucht-Gelee
35 min
Mandarinen-Gelee
30min
Kirschkonfitüre
25min