Apparaten en accessoires
Kiba-Gelee
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Kirschnektar450 g
-
Bananennektar450 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Zitronensäure (5 g)1 Pck.
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
1 g
Calorieën
2659 kJ /
627 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
154 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Konfitüren
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Konfitüren
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk