Kiba-Gelee
TM5 TM6

Kiba-Gelee

3.8 (59 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 450 g Kirschnektar
  • 450 g Bananennektar
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 1 Pck. Zitronensäure (5 g)
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Voeding
per 1 Schraubglas
Calorieën
2659 kJ / 627 kcal
Eiwitten
1 g
Koolhydraten
154 g
Vetten
0 g
Vezels
0 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten