Apparaten en accessoires
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 Flaschen
Ingrediënten
-
schwarze Johannisbeeren Stiele entfernt1000 g
-
Vollrohrzucker350 g
-
Vanillezucker10 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
-
Rotwein, trocken250 g
-
Wodka (40% Alkohol)600 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Flasche
Natrium
27 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
3599 kJ /
860 kcal
Vetten
1 g
Vezels
8.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
105 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made by me
80 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Clementinen-Gewürz-Sirup
30min
Zitrus-Minz-Sirup
1u. 30min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1u.
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1u. 10min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre
25min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25min
Zucchini-Ketchup
1u.
Pflaumenlikör
20min
Pflaumen-Orangen-Konfitüre
30min