Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 60 g Wasser
- 5 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Poolish
- 60 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 470 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Voeding
- per 1 Scheiben
- Calorieën
- 436 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Toastbrot
16 Std.
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Ciabatta
17u.
Brot Venezia
17h 10min
Oberländer
14 godz. 30 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Sauerteigpulver
24sa 10 dk
Apfel-Weizensauerteig
48h 20 min
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Buttermilchbrot
18h
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min