Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 60 g Wasser
- 5 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Poolish
- 60 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 470 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Voeding
- per 1 Scheiben
- Calorieën
- 436 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Toastbrot
16 Std.
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Ciabatta
17 godz.
Oberländer
14 Std. 30 Min
Dinkelweckerl
23h 40min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Brot Venezia
17h 10min
Buttermilchbrot
18 godz.
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Kaisersemmeln
15h 45min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min