Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamell
-
250
g Zucker
of 250 g brauner Zucker - 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Brandteig
- 140 g Wasser
- 140 g Milch
- 120 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zucker
- ¼ TL Salz
- 150 g Mehl
- 4 Eier
Füllung und Fertigstellung
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 500 g Mascarpone
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1270 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 147 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trifle mit Karamellcreme
3h 30 min
Brandteig
2 godz.
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min
Napoleon-Torte
8h
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2 godz. 30 min
Éclairs
4h
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30 min
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12h
Spritzkuchen
1h
Baklava
7h 20min
Eclairs
2 godz. 30 min
Quarkbällchen
30 min